IconIconIconIcon

11.12.13

Α.Ε.Λ: Tέλος ο Πιά

Συντάκτης: Θάνος Αναστασίου


Τέλος από την ομάδα της ΑΕΛ ο Ινάσιο Πιά ο οποίος φεύγει από την ΑΕΛ μετά από παραμονή τεσσάρων μηνών περίπου στους Βυσσινί.


Ένας παίκτης που ήρθε στην ΑΕΛ μετά βαΐων  και κλάδων δυστυχώς φεύγει μα τα ακριβώς αντίθετα συναισθήματα. Με την ΑΕΛ κατέγραψε τρεις παρουσίες, δεν κατάφερε όμως να δείξει την αξία του παρά το πλούσιο βιογραφικό του με πέρασμα από Νάπολι, Αταλάντα, Τορίνο, Άσκολι. Σίγουρα η αποχώρηση του θα μας απασχολήσει πολύ.

 
 
Συντάκτης: SportLarissa Team
 
Ο Ινάσιο Πιά, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που ήρθε το καλοκαίρι για λογαριασμό της ΑΕΛ, αποτελεί παρελθόν μιας και αποφασίστηκε να λυθεί το «βαρύ» συμβόλαιο του με την ομάδα της Λάρισας.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί με την ομάδα αφενός λόγω της μεγάλης του αποχής λόγω τραυματισμού και αφετέρου λόγω της καλής πορείας της ομάδας χωρίς αυτόν. Έτσι αποφασίστηκε πως αποτελεί πολυτέλεια ένα τέτοιο όνομα στην ομάδα όταν η ΑΕΛ «ρολάρει» και χωρίς αυτόν, ούσα πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Γ’ εθνικής με εξαιρετική συγκομιδή τερμάτων(36-4 σε 10 αγώνες).

Ο Πιά στο μικρό πέρασμά του με τους βυσσινί κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές και αναχώρησε χτες για την δεύτερη πατρίδα του την Ιταλία.








ΠΗΓΗ: athleticlarissa.gr, sportlarissa.gr